• The Technology of Fats and Oils

    Modification

    Volume 3 - Modification

    Deutsche Gesellschaft für Fettwissenschaft e.V. (Hrsg.)
    ISBN: 978-3-00-061713-3
    112 Pages
    Price: 49.95 Euro plus shipping

    to order mailto: info@dgfett.de
    or download the Order Form



    Editorial Board: Michael Bockisch, Thomas Willner

    Authors:
    Introduction:Henk Dijkstra, Klaus Schurz
    Fractionation:Marc Kellens, Wim De Greyt, Thomas Willner
    Interesterification: Bernd Brinkmann, Jörg Klimes, Gerhard Billek †
    Esterification:Peter Horlacher
    Hydrogenation:Rob F. Ariaansz
    Blending:Carlo L. Sassen, Henk Dijkstra, Eckhard Flöter

    Contents:
    3 Modification processes
    3.0 Introduction
    3.1 Fractionation
    3.2 Interesterification
    3.3 Esterification
    3.4 Hardening
    3.5 Blending
    3.6 Index